Over ons

Wie zijn wij?

Bij Ace & Taylor versmelten we hoogwaardige haarverzorging met stijlvolle innovatie. Opgericht in 2021 in samenwerking met DAJA Logistics, belichamen we de visie van drie jonge ondernemers uit het oosten van Nederland.

DAJA Logistics, onze thuisbasis, staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Als overkoepelend merk voor diverse e-commerce labels streven we ernaar de verwachtingen van onze klanten te overtreffen met hoogwaardige producten.

Ace & Taylor is het resultaat van onze samenwerking met professionele kappers. Onze toewijding gaat verder dan de standaarden, en we zijn trots op onze producten, nu ook beschikbaar op onze eigen website met extra services, waaronder 60 dagen gratis retourneren.

Meer over ons

Waarom Ace & Taylor?

De oprichting van Ace & Taylor werd gedreven door een unieke gelegenheid om samen te werken met de meest gerespecteerde Nederlandse kappers. Deze samenwerking ontstond uit de ambitie om de allerbeste haartools te ontwikkelen, vakkundig vervaardigd volgens de hoogste normen. Wat ons onderscheidt, is niet alleen de kwaliteit van onze producten.

Door externe distributie over te slaan, kunnen we compromisloze topkwaliteit bieden tegen een eerlijke prijs en het de volgende dag leveren bij de klant in Nederland. Ace & Taylor is niet slechts een merk; het is een belichaming van vakmanschap en innovatie, ontstaan uit een diepe verbinding met de kunst van hairstyling.

ONZE AMBITIES

Bij Ace & Taylor koesteren we ambitieuze doelen die onze toewijding aan haarverzorging weerspiegelen:

  • Innovatie: We streven naar continue innovatie, met als doel cutting-edge haarverzorgingstools te ontwikkelen die de behoeften van onze klanten overtreffen.
  • Wereldwijde erkenning: Ons doel is wereldwijd erkend te worden als een toonaangevend haarverzorgingsmerk, met een groeiende aanwezigheid op internationale markten.
  • Klanttevredenheid: Klanttevredenheid is onze drijvende kracht. We streven naar uitmuntende service en willen de verwachtingen van onze klanten bij elke interactie overtreffen.
  • Professionele samenwerkingen: Samenwerking met professionals in de haarindustrie staat centraal om producten te creëren die niet alleen voldoen aan, maar ook inspireren.
  • Continue groei: We zijn toegewijd aan voortdurende groei door het verkennen van nieuwe markten, ontwikkelen van nieuwe producten en leren in een snel evoluerende branche.

Bij Ace & Taylor zijn deze ambities onze drijvende kracht en nodigen we iedereen uit om deel te nemen aan onze reis naar haarverzorgingsexcellentie

Ons productontwikkelingsproces

Onze reis naar het creëren van nieuwe haarproducten begint met een idee van een nieuw product, gevolgd door een intensieve samenwerking met onze fabrieken. Hier worden verschillende ontwerpen en prototypes gecreëerd, die grondig worden getest, vergeleken en bestudeerd gedurende vaak langdurige periodes, variërend van maanden tot zelfs jaren. Het resultaat is een zorgvuldig verfijnde definitieve sample, tot stand gekomen in nauwe samenwerking met onze fabriekspartners.

Maar ons werk stopt niet bij het product zelf. Na de productie gaat ons team aan de slag met het ontwikkelen van gedetailleerde handleidingen, doosontwerpen die een statement maken, het zorgvuldig controleren van keurmerken en het optimaliseren van de totale gebruikerservaring.

Bij Ace & Taylor gaan we zelfs nog een stap verder met onze eigen dozenfabriek. Dit stelt ons in staat om niet alleen producten van topkwaliteit te leveren, maar ook om een esthetisch verbluffende verpakkingsbeleving te bieden, waardoor elke aankoop een waar genot wordt.